Imbracaminte

Afiseaza: 1-21 din 143 produse

 Filtre

Vesta reflectorizanta ASHLEY ART. 5B52

  • Clasa protectie: riscuri minime

  • Compozitie material: fibre sintetice

  • Destinatie Utilizare: de lucru

  • Norme Europene: EN340 Imbracaminte de protectie - Cerinte generale

13,00 Lei

Vesta de semnalizare REFLEX art. 5B47

  • Clasa protectie: vizibilitate

  • Compozitie material: fibre sintetice

  • Destinatie Utilizare: protectie

  • Norme Europene: EN471 Imbracaminte de avertizare de mare vizibilitate (high-viz) pentru utilizare profesionala - Metode de incercare si cerinte

12,00 Lei

Atunci cand lucrezi, siguranta este unul dintre cele mai importante lucruri. Cei care muncesc in anumite conditii mai putin prietenoase, cum sunt muncitorii in constructii sau cei care lucreaza in laboratoare, dar mai ales cei care isi risca viata pentru semenii lor, cum ar fi de exemplu pompierii, au nevoie de mai mult decat niste simple tricouri si camasi de protectie, ei au nevoie de echipamente speciale de protectie, printre care extrem de importante sunt accesoriile de imbracaminte pentru protectia muncii.

 

Accesoriile folosite ca imbracaminte de protectia muncii pot fi pantaloni de lucru, manusi de protectie sau chiar antifoane externe. Sunt multe categorii de produse care fac parte din arsenalul de protectie pentru muncitori, pompieri, laboranti, sau oricine are nevoie de imbracaminte speciala de protectie.

 

Imbracamintea de protectie pentru munca, parte din suita de echipamente protectia muncii, este necesara pentru protectie impotriva lovirilor usoare, dar si a taieturilor sau a oricarui alt factor de risc ce apare atunci cand manipulam echipamente de lucru, utilaje, marfa si asa mai departe. Imbracamintea de protectie de la Salcor iti aduce confortul de care ai nevoie, iar in acelasi timp iti protejeaza corpul de factorii de risc ce apar zi de zi la locul de munca, in combinatie cu alte echipamente de protectie.

 

Pe langa piesele de imbracaminte pentru protejarea corpului si incaltaminte de protectie, sunt absolut necesare in anumite medii de lucru si accesorii pentru protectia capului, protectia ochilor si a fetei, si nu in ultimul rand masti pentru protectie respiratorie. Un maxim de siguranta la locul de munca inseamna reguli respectate ca la carte, suplinite de echipamentele de protectie cele mai potrivite pentru fiecare loc de munca.

Suport clienti Luni - Vineri 8:00-16:00

0742330628 office@salcor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!